Jurist

Terug naar de lijst maandag, 19-nov-2018

Organisatie

Leroy & Partners

Jobomschrijving

Als jurist (afdeling Uitvoeringen) bent u hoofdzakelijk verantwoordelijk voor: Het opstellen van gerechtelijke akten (gerechstdeurwaarderexploten) na ontvangst van het mandaat van de klant overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake (roerende, onroerende, derdenbeslagen,…); Instaan voor de toepassing van het vonnis op basis van de uitvoeringsmiddelen zoals beschreven in het Gerechtelijk Wetboek; Regelmatige contacten met notarissen en advocaten; Onderhandelen en opvolgen van de afbetalingsplanen toegestaan aan debiteuren; Opvolging van de gerechtelijke procedures in de dossiers vanaf de opening tot het afsluiten ervan gekoppeld aan een goed administratief beheer.

Wij vragen

U bent bachelor/master in een juridisch vakgebied. U bent sterk geïnteresseerd in juridische procedures en de opvolging van dossiers. U bent stipt, georganiseerd, proactief, betrouwbaar en hebt zin voor analyse. U geeft blijk van een sterke klant- en oplossingsgerichtheid. U communiceert vlot in het Frans en in het Nederlands. U kunt vlot met de computer werken.

Wij bieden

Een boeiende en gevarieerde functie in een dynamische en challenging omgeving. Een job binnen een professioneel en aangenaam team. Diverse contacten, zowel intern als extern aan het bedrijf. Een voltijdse betrekking met een contract van onbepaalde duur met snelle indienstreding. Reële opleiding-, ontwikkelings- en doorstromingsmogelijkheden binnen het bedrijf. Een verloning in verhouding tot uw profiel en verantwoordelijkheden.

Interesse?

Stuur uw CV met een motivatiebrief naar volgend email adres: HRH@assocleroy.be, met als referentie : Jurist

Terug naar de lijst

Bent u particulier of professioneel (bedrijf/gerechtsdeurwaarder/advocaat/…)

Particulier Professioneel Sluiten