Roadshow SAM-TES Namen

vrijdag, december 4, 2015 - 09:30

De roadshow van SAM-TES was opnieuw een groot succes. Op 3 december 2015 werden het kenniscentrum en de voorzitter van Nationale Kamer van Gerechtsdeurwaarders hartelijk ontvangen in Namen, met dank aan syndicus Annick Bloquiaux. Met haar roadshow wil SAM-TES de gerechtsdeurwaarders en kandidaat-gerechtsdeurwaarders per arrondissement informeren over de projecten die lopende zijn. Er wordt uitgebreid ingegaan op de werking van SAM-TES, met name onze lopende projecten op vlak van communicatie, IT, permanente opleiding en de juridische dossiers. Daarnaast is er ook ruimte voor vragen en suggesties.

We waren bovendien getuige van een ontroerend moment: na een gewaardeerde carrière nam gerechtsdeurwaarder Jean-Claude Bertrand afscheid. Hij werd die avond door mevrouw Bloquiaux in de bloemen gezet, we geven graag een stukje uit haar speech mee:

"Tu t’es entièrement dévoué pour la profession, cumulant tes fonctions importantes avec les tâches quotidiennes de l’huissier de justice, au mépris de tes heures de sommeil. En effet, à mon avis tu devais être  le premier à quitter Anseremme le matin, partant en tournée dès potron-minet. Ce que tu as souvent pris pour de l’insomnie était en fait de la conscience professionnelle."

We wensen meneer Bertrand alvast een welverdiend pensioen toe.

Interesse in een roadshow in uw arrondissement? Stuur een mail naar secretariaat@sam-tes.be