Externe aanbieder

Stap 1: registratie als nieuwe aanbieder

Ga naar www.pe-online.org/SPE200_EDU_Inloggen.aspx en maak een nieuwe account aan. Let wel: vul alle verplichte velden in, zo niet kan u zich niet geldig inschrijven. U ontvangt vervolgens een e-mail met uw accountgegevens (login en paswoord).

Stap 2: autorisatie aanvragen

Ga wanneer u ingelogd bent naar www.pe-online.org/edu/SPE220_EDU_Beroepsgroepen.aspx en klik op de ‘Autorisatie aanvraag’ knop bij het 'Juridisch maatschappelijk kenniscentrum voor gerechtsdeurwaarders'. Van zodra uw autorisatie is goed- of afgekeurd, krijgt u hiervan melding via een e-mail.

Stap 3: opleiding ter erkenning voorleggen

Meld u opnieuw aan in PE-Online. U kan nu opleidingen ter beoordeling voorleggen door op de knop ‘Accreditatieaanvraag indienen’ te klikken. Volg hier de verschillende stappen om uw aanvraag correct in te dienen. Vervolgens ontvangt u een e-mail met melding of uw aanvraag al dan niet voldoet aan de vormvereisten en bijgevolg aan de erkenningscommissie kan worden voorgelegd. Let wel: vul alle verplichte velden in om uw aanvraag geldig in te dienen. U kan geen opleiding ter erkenning voorleggen zolang u uw dossierkost niet hebt betaald (minimum 100€, maximum 750€). Slechts na betaling zal de erkenningscommissie uw aanvraag behandelen.

Stap 4: goed- of afkeuring van een opleiding

Zodra uw aanvraag wordt voorgelegd aan de erkenningscommissie, ontvangt u binnen de veertien dagen een e-mail of uw opleiding al dan niet werd goedgekeurd en, in voorkomend geval, het aantal toegekende punten.

Stap 5: voorbereiding van een opleiding

In aanloop naar een opleiding verlopen zowel de inschrijvingen van als de communicatie met de gerechtsdeurwaarders, de kandidaten en de stagiairs betreffende de organisatie van de opleiding, betaling, annulering en dergelijke meer via de externe aanbieder. Let wel: enkel de uitdrukkelijk door de erkenningscommissie toegekende punten mogen vermeld worden in elke vorm van communicatie rond uw opleiding. U kan bijgevolg dus niet aankondigen dat uw opleiding aan de erkenningscommissie wordt voorgelegd.

Stap 6: afhandeling na een opleiding

U voert de aanwezigheidslijst ten laatste 1 week na de datum van de opleiding in op PE-Online. Het niet- naleven van deze voorwaarde kan uw toekomstige aanvragen in negatieve zin beïnvloeden.

 

Gelieve ook artikel 5 van het reglement permanente vorming na te lezen voor meer informatie.